brigittevisser.reismee.nl

Andere plannen

Ramsey en Peel stonden vandaag op mijn lijstje, maar dat gaat hem niet worden helaas. Gewoon geen energie!

Omdat het prachtig weer is en ik toch even naar buiten wil besluit ik om na het ontbijt en een videocall met Jip, dan maar een rondje Douglas te doen. Op googlemaps zie ik een uitzichtpunt dat dichtbij is. Dat is het ook maar ik vergeet ff dat uitzichtpunten meestal hoog liggen! Dus dat betekent eerst 5x 13 treden dan een omhooglopende weg en dan nog wat op en af als ik boven ben, de bankjes daar zijn meer dan welkom! Ik voel me een oud wijf, maar wat is het prachtig, ik zit boven de vuurtoren en kijk over de baai en boulevard waar mijn hotel is. Ik zie ook Mount Snaefel in de verte. Ik hop van bankje naar bankje en blijf overal even lekker zitten. Er zijn veel hondenuitlaters, maar die komen allemaal met de auto naar boven. Zo kan ik het ook. Na een uurtje daarboven ben ik blij dat de weg nu vooral naar beneden gaat. Ook de trappen zijn deze kant op beter te doen.
Als ik beneden ben doe ik nog een rondje langs de haven en daarna loop ik via de Tesco weer naar het hotel. Ga weer ff liggen daar. Bij de Tesco koop ik veel fruit, eten staat me nog steeds tegen maar er moet wel een beetje energie in dat lijf komen. Dus bananen, meloen en een proteine yoghurt, hopen dat dit werkt.
Morgen moet ik weer 3 uur op de boot naar Liverpool en daarvoor hoop ik toch wel wat meer conditie te kunnen opbouwen.

Geen erg energiek verslag van de dag, maar that’s life at the moment. Morgen verder

Wendy

Oh arme jij, maar wat een doorzetter ben jij! Ieder ander zou een dagje 'thuis' blijven, maar jij niet. Hoop dat de energie snel terug is.

Carla smeels

Oh balen dat je ziek werdt en nu geen energie hebt.maar luister naar je lichaam en rustig aan.ik hoop dat je nog mooie dagen.hebt.

Jan

Dit is met recht kwalitatief uitermate teleurstellend voor jou. Hoop dat het morgen toch weer wat beter wordt en je je reis toch kunt voortzetten en ervan kunt genieten😘🙏

Ronald

Sterkte mam, jammer zo 😌