Blankenberge
Woensdag
Jaja brabanders zijn hele leuke mensen ?
Ik woon al 30 jaar in Brabant kei leuk.
Geniet vrouwke ?
Wat leuk mam! Enjoy!!
Ha die Big, lekker tempo heb je gezien de afstand. Mooi om al die mensen te ontmoeten en de indrukken op te doen. Geniet met volle teugen en kijk naar de Wereld met hun pluimage aan bewoners. ?
Hey wijfie! Lekker bezig weer! En hee, smokkelen mag af en toe. Je moet ook reëel blijven. Je doet het echt heel goed! ?
Super leuk weer al je belevenissen.je krijgt de groeten van art en Yvonne,ze waren erg benieuwd hoe het met je gaat.nou wandel lekker.een dikke knuffel.
Grappig dat je in de streek bent geweest van de voorouders van je grootmoeder Elisabeth le Roy. Komend uit de buurt van oa sint Anna ter Muiden en Retranchement plaatsen in de nabijheid van het Zwin en Cadzand.
Je bent lekker op weg hoor ondanks de regen. En de tram? Maak je daar nou maar geen zorgen over,toch fijn om de kunnen doen waar je zin in hebt ??
Geweldig dat je de tram hebt genomen, dat vind ik nou een teken dat de moeilijkste opdracht “ik zie wel” al gelukt is.
Wat ben je al een eind!
‘Smokkelen’ past helemaal in de traditie daar in België en Zeeuws-Vlaanderen dus je hebt je prima aangepast aan de omstandigheden en dat is de ‘ kunst’ bij zo’n tocht ! Klasse! En met zi’n tram is toch bonus! Veel plezier weer!