Le Tréport 2
Dag 21. Le Treport
Wat een drukke zondag met veel mooie uitzichten en vergezichten. Leuk om te lezen. Goed vervolg van je reis??
Zelfs op een pauzedag ben jij nog superactief! Maar wel leuke dingen. Morgen 365 trappen, voor elke dag van het jaar een trede. Zonder 15 kilo op mijn rug puf ik al.
Wat heb jij een energie, je bent nu al 3 weken onderweg. Val je niet af van al die activiteiten?
Het was hier ook zeer nat en kil. Het wordt weer zonnig, geniet ervan.
Hoi Brigitte, voor elke dag van het jaar 1 tree! Als je het zo zegt valt het reuze mee maar ik zit wel op mijn krent en hoef ze niet te lopen en zeker niet met 15 kilo op mijn rug. Je bent goed bezig zeg! En dat al bijna 3 weken! Chapeau! ( dat klinkt toch veel beter dan petje af!) Het is ‘n schrale troost maar thuis is het net zo nat als daar. Ik wens je ‘n fijne en vooral ‘n droge wandeldag toe! ???
Wat jammer dat het weer soms zo slecht is.maar dan kan je ook even uitrusten.
Omdat ik vandaag vrij ben de tijd genomen je verhalen te lezen. Wat een avontuur zeg! Veel gezien en meegemaakt dus. Ik krijg er bijna ook zin in hahaha! Vandaag loop je 365 treden? Mooie symboliek. Ik ben jaloers op je doorzettingsvermogen. Super hoor!! Tot je volgende verhaal! Groetjes