Saint Martin Plage
Dag 22, Saint Martin Plage
Ik vind je nog steeds een held hoor, en snap dat dat kleine tentje zo af en toe de neus uit komt. Fijn dat dat je dan kan besluiten om het even anders te doen....ook dat is stoer! Het zal nu wel minder druk worden met de toeristen? Eind augustus gaat Frankrijk weer aan het werk...maar als je straks bij de landingsstranden bent zal het wel weer beter gaan worden, en kan je misschien wel weer makkelijker contacten maken? Enne fijn dat je in ieder geval op papier hebt wat te doen bij een eventuele calamiteit ha ha. (Zal wel meevallen!) kop op. je kunt het!
Je bent de held want je hebt een goed besluit genomen! Ik telde vandaag het aantal trappen maal tredes wat ik liep en moest behoorlijk zuchten, het idee alleen al dat ook nog eens met 15 kilo. Blij dat je het niet gedaan hebt wat nu stijgt mijn gevoel van eigenwaarde.
Ik kan mij wel voorstellen dat je even lekker in een hotel gaat, wat luxe is prettig en ja dat je na 3 weken kamperen even pff zegt. Een lichtgewicht stoeltje is natuurlijk ook nog te zwaar om mee te nemen?
Het wordt i.i.g. mooi weer.
Hou je haaks!
Een verstandige beslissing. Ik wist het wel: je kunt het?. Geniet van de mogelijkheid van een hotel. En daarna? Iedere dag een goede keuze maken is ook heel ontspannend en wat ze van je denken kan niet in de rugzak want die zit al vol ??
Ik vind je een topper ?
En dat je een beetje luxe mist, nou ik snap het wel. Een lekker bed en gewoon even fijn kunnen zitten om te eten of een boek te lezen wie wil dat nou niet. Dus ga daar maar heerlijk van genieten.
Hoi Brigitte, ik krijg ‘n klein beetje het gevoel dat je je bijna schaamt voor het feit dat je die hoge trap niet bent opgelopen maar dan doe je jezelf enorm tekort! Je hebt alle gelijk van de wereld dat je ‘n lift hebt genomen met de kabelbaan! Gemak dient de mens toch?
Het feit dat je wandelen heel leuk vindt wil nog niet zeggen dat je de randverschijnselen net zo leuk zijn....! Ik wens je veel plezier morgen naar Dieppe én 2 nachten in ‘n hotel! Enne.........je bent en blijft ‘n held hoor!????????
Hoi Marianne, ik schaam me zeker niet hoor! Heb juist de hele weg omhoog enorm gegniffeld omdat ik deze keuze maakte. Groetjes, Brigitte
Ha ha binnenpret. Erg prettig op z’n tijd. En vooral als die af en toe naar buiten komt.???
Heldin! Punt.