Saint-Jouin-Bruneval
Dag 29, Saint-Jouin-Bruneval
Hè zus, je gaat lekker hè? Volgens de routeplanner nog 168 km naar Omaha Beach. Maar dan loop je om volgens mij! Knap hoor! Enne laat je niet op je kop zitten door zo’n rare fransoos. Lekker Frans terug schelden ( of iets wat erop lijkt ha ha).
Gewoon terugschelden en net doen alsof je het niet begrijpt. Als hij geen hond op je afstuurt, wat kan er dan gebeuren. Zo'n stoere bink als jij kan dat best. Zonde van de tijd. Jammer dat ik er niet bij was, ik heb ooit zo erg teruggescholden tegen een hoteleigenaar in het Frans, omdat hij onze kamer aan een ander had gegeven, dat hij hier zo'n respect voor kreeg en zorgde dat we toch een kamer voor de nacht kregen. Was een personeelskamer, maar prima bed en douche. Mooi voor elkaar dus. Dat was in St Etienne bij de aankomst van de Tour de France, was nog een jong broekie toen...maar ik heb ervan geleerd om mijzelf in Frankrijk nooit meer op mijn kop te laten schijten ??. Maar je hebt het weer gered en van de natuur genoten. Geniet lekker van je rust nu!! Liefs xx
Jeetje, wat een belevenissen weer de afgelopen dagen. Van een nepbloemencorso tot stiekeme bussen tot tierend en scheldende grootgrondbezitters. Ach, wat kan je na dit nu nog gebeuren... Nu maar weer even rustig aan.
Ik heb een voorkeur voor het natuurschoon boven de strandvakantie en ik ben inmiddels er wel van overtuigd dat deze regio waar jij nu bent zeer de moeite waard is. Die grotten op het strand, dat lijkt mij ook zo spannend.
Wat een verhaal van die grootgrondbezitter, dat zo’n man zich niet schaamt, zo rijk en dan zo arrogant, als iedere wandelaar nou uitgebreid bij hem in bad ging kan ik me voorstellen dat hij er geen zin in heeft.
Hier is het heel warm, zelfs in het Schothorsterbos onder de grote bomen. Volgens Google Maps bij jou maar 20 graden, heerlijk!
Ik ga zo die route nog een bekijken met satellietweergave.
Ging het trouwens weer goed met de blaren?