De Panne
Nieuwpoort en De Panne
Ik ga altijd meteen naar Google Maps om te kijken waar je bent, vlakbij de Franse grens dus. Goed dat je een pauzedag houdt bij die spierpijn. Maak eens een foto van het tentje, ik ben wel benieuwd.
Al 4 boeken gelezen! Wat is de digitale wereld toch heerlijk, ik herinner mij van vroeger van onze fietsvakanties dat het altijd dubben was, welke boeken meenemen, we lieten ze wel eens achter om gewicht te sparen, je had van die campingbibliotheken.
Brigitte geniet ze.
Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het wereldberoemde Plopsaland in de buurt van Plopsaland. ???
Gaat lekker he?! Hoe bevalt je tentje? En de rest van je uitrusting ( behalve het gewicht) en nu zo onderhand schakelen naar het Frans! Goed bezig!!!
Marleen: de foto van mijn tentje staat bij de foto’s. En zo’n e-reader is inderdaad top.
Bert: ik ben superblij met alle uitrusting, alleen de techniek van slapen in een slaapzak heb ik nog steeds niet helemaal te pakken?
Jan: morgen kom ik langs Plopsaland, dat lijkt me dichtbij genoeg
Gaat goed zo Big, en lekker zo’n rustdag. Trouwens rondje Noordzee loopt net voor je uit (op TV dan). En om ook even te reageren op je uitrusting, ik had na 38 jaar intensief gebruik nog steeds ruzie met die slaapzak. Kon ik niet aan wennen.